AKTUELNO

U centru ''Sava'' stiže komad koji će vas ostaviti bez daha, naročito glumačkom ekipom.

Direktno sa Brodveja u Srbiju stiže pozorišno muzički spektakl ''Pepeljuga''!Bajka koju ste voleli kao mali, izvešće naše poznate pevačice, voditeljke i glumice, a podela uloga je mnoge već oduševila

Foto: Miloš Manojlović

Spektakl koji će zajedno sa čarolijom na sceni, očaravajućim numerama, akterima koji će uz magiju leteti, 30 izvođača, preko 120 veličanstvenih balskih haljina, muzički vatromet, najpoznatija lica iz sveta muzike i glume, ostaviti decu, ali i odrasle bez daha. U subotu 25. decembra u centru ''Sava'', glas Sare Jo, vodiće vas kroz život Pepeljuge.

Foto: Promo

Foto: Promo

Hoće li uspeti  svojom pesmom i ljupkošću da nadjača zlo maćehe koju tumači Jelena Gavrilović i polusestara koje glume voditeljke Ana Grubin i Marijana Mićić? Ulogu dobre vile dobila je Ana Kokić koja će sigurno svoj talenat pokazati kroz ovaj lik.

Foto: Promo

Da li će dobroj vili, Ani Kokić, uspeti da Pepeljugu dovede u zagrljaj princa Marka Mandića?Anja Mandić žena pokojnog Mande igraće ulogu kraljice, a dok će na sceni pored nje ulogu kralja imati Bojan Ivković.

Foto: Promo

''Pepeljuga'' vas očekuje u centru ''Sava''. Premijera je zakazana za 25. decembar. Ne propustite spektakl na sceni.Autor: B. Radonić

#Ana Grubin

#Ana Kokić

#Anastasia Anja Mandić

#Jelena Gavrilović

#Marijana Mićić

#Sara Jovanović

'