AKTUELNO

Pronađoh juče ovu fotografiju i srce mi je preskočilo. Moja ćerka, tri dana stara - počela je pevačica.

Goca Tržan već neko vreme pokušava da ostane u drugom stanju i svom suprugu Radomiru Raši Novkoviću podari dete. Iz prvog braka sa Ivanom Marinkovićem Goca ima desetogodišnju ćerku Lenu.

Pevačica je na Instagram profilu podelila fotografiju njene mezimice kad je imala samo tri dana i emotivnom porukom raznežila sve.

Foto: Printscreen Instagram

Pročitajte još: Pevačica objavila selfi bez šminke i otkrila RAZLOG SVOJE SREĆE! (FOTO)

Pronađoh juče ovu fotografiju i srce mi je preskočilo. Moja ćerka, tri dana stara... Pomisliš da je teško u tom periodu nespavanja, dojenja,temperatura, prohodavanja, plakanja, umora... a onda devojčica poraste i shvatiš da bi se vratila u to vreme samo da je uvek imaš u blizini i u naručju, da te drži za ruku dok spava i traži toplinu tvoje kože kad oseti makar i malu nesigurnost. Nedostaje mi toliko, a ne smem da je sputavam u sticanju samostalnosti. Zato uživajte drage mame u onom "najtežem" periodu jer najteže tek dolazi - napisala je Goca uz fotografiju tek rođene Lene.

Ovaj prizor oduševio je Gocine fanove koji su joj uputili brojne lepe reči i reči podrške za mamu jedne "odrasle" devojčice.

Autor: J. V.

#Goca Tržan

#pevačica

#ćerka

'