AKTUELNO

Ona je sinoć lumpovala, a izgleda da se opustila i popila koju čašicu više.

Pevač Marko Bulat trenutno je na odmoru sa porodicom. Ovo je prvo letovanje na koje su Marija i Marko poveli svoju ćerkicu Doroteu, kao Marijinu ćerku iz prvog braka.

Foto: Printscreen Instagram

Marija je prilično aktivna na društvenim mrežama i svoje pratioce skoro svakodnevno obaveštava o zbivanjima iz svog života. Čini se da su se njenim pratiocima najviše svidele upravo fotke sa odmora, na kojima se vidi da je brzo nakon porođaja vratila svoju liniju i da je u top formi.

Foto: Printscreen Instagram

Njena današnja objava nasmejala je sve. Naime, Marija se fotografisala na bazenu dok je uživala na dušeku. Ona se na fotografiji drži za glavu, a uz opis fotke "Mamurluk" jasno je i zašto.

Pročitajte još: ONA JE TA? Saša Kovačević planira da živi sa devojkom i njenim detetom!

Sasvim sigurno je ova mama sinoć popila koju čašicu više, a rešila je da nakon vesele večeri dan provede relaksirajući se na bazenu.

Foto: Printscreen Instagram

Podsetimo, Marija se porodila u februaru, a ćerkicu je rodila tri meseca ranije pa je beba prvih nekoliko meseci života provela u inkubatoru. A posle ove fotografije jasno je i da Marije ne doji Doroteu, jer u suprotnom ne bi smela mnogo da konzumira alkohol, što je Bulatova supruga očigledno uradila.

Pink.rs

#Dete

#Marija Bulat

#Marko Bulat

#pevač

'