AKTUELNO

Ona je već isplanirala da na slavlje pozove više od 500 zvanica.

Pevačica Svetlana Seka Aleksić uveliko radi na pripremama za prvi rođendan njenog sina Jakova. Ona ne želi da štedi, te će za ovaj poseban dan izdvojiti čak 20.000 evra. Prvom rođendanu njenog mezimca prisustvovaće čak 500 zvanica, a slavlje će biti upriličeno u restoranu van grada.

Seka ne štedi kad je Jakov u pitanju, pa će tako organizovati žurku za pamćenje. Ona i njen suprug nedavno su rezervisali restoran, koji pored velike sale ima i prelepu baštu. Najbitnije im je da gostima bude udobno kako bi što lepše proslavili za njih najsrećniji dan. Takođe, Seka će se lično pozabaviti dekorisanjem jer želi da učestvuje u svemu - rekao je izvor upućen u organizaciju ovog događaja i dodao:
Iako do rođendana ima još dva meseca, jer je Jakov rođen 24. septembra, Seka je sve na vreme završila zbog brojnih nastupa koji je očekuju u narednom periodu, pa će samim tim često biti odsutna od kuće.

Iako će na prvom rođendanu Seke Aleksić biti 500 gostiju, pevačica ne planira da zove mnogo kolega.

Pročitajte još: OVO JOŠ NISTE VIDELI! Pevačica zbog ovoga nije mogla NI DA SEDI NORMALNO! (FOTO)

- Poznato je da Seka vodi mirniji i povučeniji život u odnosu na njene kolege pa tako i ne želi da pravi veliku pompu oko detetovog rođendana. Pozvaće samo nekoliko pevača s kojima se stalno viđa i čuje, ali će zato biti dosta rodbine i prijatelja - rekao je izvor.

Inače, Seka i Veljko krstili su Jakova ubrzo nakon njegovog rođenja u jednom manastiru u Srbiji.

Pink.rs

#Seka Aleksić

#pevačica

'