AKTUELNO

Marinković je započeo s terapijama lečenja od alkoholizma u bolnici na Dedinju.

Neprijatne situacije u koje je sebe dovodio nekadašnji suprug pevačice Goce Tržan, Ivan Marinković poslednjih godina, bile su posledice alkoholizma kom je podlegao. Serija problema, prepirki sa Gocom, i druge teške situacije, kako se ispostavilo, bile su posledica Ivanog konzumiranja alkohola o kom je postao zavsitan. Marinković je nekoliko puta viđen u alkoholisanom stanju, a jednom prilikom se čak i obnažio u jednoj kladionici.

Foto: Printscreen Facebook

Ovo je bila "kap koja je prelila čašu" te je Marinković odlučio da se suoči s problemom, a za Pink.rs je ovo otkrio izvor blizak njemu.

- Niz porodičnih i drugih problema koji su zadesili Ivana, učinili su da on polako potone u alkoholizam, bukvalno ga je povuklo i zbog toga se često sukobljavao sa bližnjima, a i s bivšom suprugom, sa prijateljima, gubio je novac, a onda počeo da pravi strašne scene. Shvatio je koliko je ogrezao u taj porok, tek kada se odao i kocki i kada su se u pojedinim medijima pojavile njegove fotografije iz kladionice dok se skida. Nakon toga je odlučio da se leči, pre svega zbog svoje ćerke Lene - priča izvor koji dodaje da je Ivan bio potrešen zbog majčine smrti:

Pročitajte još:

I POZNATI PLAČU: Oni su pobedili teške bolesti, a sada rade sve da drugima pomognu! (FOTO)

- Njegova majka je dugo bila bolesna i Ivan je do poslednjeg momenta bio uz nju. Njegova sestra Teodora i on bili su uz majku, i kada je umrla pre skoro dve godine, njegov svet se tada srušio, počeo je intenzivno da pije. Samo ga je Teodora izvlačila iz tog pakla i sada su se dogovorili da se on s tim izbori. Ide u bolnicu svakodnevno i već oseća poboljšanje, čak i izgleda bolje - rekao je izvor.

Marinković je ovu informaciju povrdio za Blic, ali nije želeo da otkriva ništa više:

- Tačno je, ali zaista ne bih da pričam o tome - rekao je on.

Autor: Pink.rs

#Goca Tržan

#Ivan Marinković

'