AKTUELNO

On je redovno išao u teretanu i bildovao, a brinuo se o bezbednosti ove poznate dame.

Četrdesettrogodišnji Marko Nikolić koji je prvo ubio svog četvorogodišnjeg sina Mihajla, a zatim i svoju bivšu nevenčanu suprugu Maju Đorđević, bio je telohranitelj.

Kako saznaje "Alo", on je redovno trenirao u teretani i jedno vreme bio angažovan kao telohranitelj pevačice Dunje Ilić.

Foto: Instagram

On je oduvek bio pomalo čudan i nasilan. Redovno je trenirao i bilo mu je važno da bude snažan i izgleda tako jer se bavio bodigardom. Čak je neko vreme bio telohranitelj one pevačice Dunje Ilić. Iskreno, i izgledao je tako kao da je tempirana bomba koja će svakog trenutka da eksplodira - rekao je izvor blizak Marku Nikoliću.

Podsetimo, Marko Nikolić je u sredu usmrtio svog sina tako što ga je prvo drogirao lekovima za smirenje, a zatim usmrtio davljenjem. On je malog Mihajla doneo ispred Centra za socijalni rad u Rakovici, a nakon što je majka deteta prišla, on je dečaka bacio na asfalt, a nesrećnoj ženi nožem naneo smrtonosne povrede. U ovom krvavom piru Marko je povredio i troje zaposlenih iz Centra za socijalni rad.

Pink.rs

#Dunja Ilić

#Ubica

#pevačica

'