AKTUELNO

Nakon smrti njenih roditelja, cela porodica okrenula joj je leđa.

Na adresu emisije "Mirotvorci" stigla je video poruka od gospođe Miroslave Lakić koja je poželela da izgladi odnose sa svojim stričevima sa kojima je izgubila kontakt.

Gorane, Miroslava Lakić je iz Smederevske Palanke. Zovem vas povodom emisije "Mirotvorci", ako možete da dođete. Ja sam samohrana majka i volela bih da mi pomognete jer imam problem sa stričevima. Očekujem vaš poziv, mnogo vam hvala - rekla je ova gospođa.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad su umrli njeni roditelji, porodica se raspala i prestala da se viđa, a nasledstvo koje je ostalo njenom bratu i njoj, preuzeli su stričevi i njihove porodice.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja bih htela da ostvarimo neki kontakt, kao ranije. Da dođe kod nas, da se pomirimo. Nemam više živaca da jurim šta je naše. Ako kaže ovih 12 ari placa je tvoje, u redu - rekla je Miroslava.

Foto: TV Pink Printscreen

Ekipa emisije "Mirotvorci" otišla je kod jednog od stričeva u Kragujevac i pokušala da uspostavi kontakt sa njim i da Miroslava, njen dvogodišnji sin Petar i njen brat ponovo imaju porodicu, ali Goran Stojićević nije uspeo da nagovori strica i strinu da se Miroslavom sastanu.

Striče Jugo, samo sam htela da te vidim, da ti se izvinim, ako sam kriva. Ne sećam se koji je razlog ljutnje i zamolila bih te svim srcem da nam se javiš i dođeš. I strica Sašu pozdravljam i volela bih da dođe, da se vidimo i ispričamo - obratila se Miroslava stričevima u želji da se jave.

Autor: J. V.

#Goran Stojićević Karamela

#Mirotvorci

#Televizija Pink

#emisija

'