AKTUELNO

Starleta je u petak uhapšena u Tivtu, a u policijskoj stanici su je zadržali čak šest sati.

Kako je Pink.rs prvi pisao, a prema saznanjima emisije "EKSKLUZIVno", Soraja Vučelić juče je bila privedena u policijsku stanicu u Tivtu. Ona je trenutno na odmoru sa drugaricom Anom Korać, poznatijom kao A. K. iz Ivanjice, a obe su puštene nakon informativnog razgovora koji je trajao šest sati.

Srpske starlete uhapšene su zbog navodne povezanosti sa crnogorskim kriminalnim klanom, a kad je utvrđeno da nisu povezane sa njima, puštene su na slobodu.

Foto: Instagram

Svoje fanove Soraja je obradovala sa nekoliko novih fotografija na Instagramu kojima je želela da im poruči da je sve u redu i da je nastavila da uživa u odmoru. Danas je uživala na bazenu, a nakon uživanja na plaži, ona je izabrala pomalo neobičan stajling za letnji period.

Foto: Instagram

Pročitajte još: (EKSKLUZIVNA FOTOGRAFIJA) Teodosići stigli u Los Anđeles i evo s kim su se SRELI!

Foto: Instagram

Naime, iako i na velikim minusima nosi minijaturne šortseve i dekoltovane majice, na plus trideset i više stepeni Soraja je obukla haljinu skroz zatvorenu, dugu, sa dugim rukavima. Nije poznato da li je nakon kraćeg boravka u policijskoj stanici promenila poglede na svet i promenila imidž, ili je ovo samo trenutno raspoloženje.

Pink.rs

#Fotografija

#Soraja Vučelić

#starleta

'