AKTUELNO

Jedan detalj im je posebno zasmetao.

Pevačica Aleksandra Prijović otputovala je pre nekoliko dana u Monte Karlo odakle se redovno javlja svojim pratiocima na društvenim mrežama, međutim, nakon poslednje fotografije u nizu pitanje je da li će to nastaviti da radi.

Foto: Instagram

Pročitajte još... MILICA TODOROVIĆ U ŠOKU! Jedva se setila IMENA koleginice, pa je PROZVALA: Obukla se kao da nastupa ona, a ne JA!

Nakon nekoliko selfija kojima je pokazala raskoš i sjaj u kojem trenutno uživa, Prija je poželela da se pohvali svojim zgodnim telom. Ona se svukla na plaži i pozdravila fanove, a onda su usledili komentari kakvim se nije nadala.

Foto: Instagram

I dok su mnogi hvalili njenu liniju, jednoj Prijinoj pratiteljki za oko ja zapala, prema njenom mišljenju, nimalo reprezentativna frizura, pa joj je udelila kritike, ali i savete.

Uradi nešto sa tom kosom! Ako nemaš druge opcije, stavi nadogradnju. Izgleda odvratno i kvari ti celokupan izgled - odbrusila joj je pratiteljka na Instagramu, a da li će je Prijovićeva poslušati ili, po uzoru na druge koleginice, blokirati, ostaje da se vidi.

Foto: Printscreen Youtube

D. Tanasijević

#Aleksandra Prijović

#Frizura

#pevačica

'