AKTUELNO

Gospođa Pašajlija pošteno je ispipala svog poznatog dečka od kojeg se ne odvaja.

Folk pevač Aca Lukas više ne skriva ljubav prema novoj izabranici Branislavi Pašajliji, sa kojom je uplovio u strastvenu romansu odmah nakon što je stavio tačku na brak sa Sonjom Vuksanović.

Foto: Printscreen Instagram/Andrej Nihil

Pročitajte još... SLOMLJENA! Sonja OSMEHOM prikriva TUGU i STRAH! (FOTO)

On je Branislavu upoznao sa prijateljima, a onda i počeo da je vodi na javne događaje, a na jednom od njih pojavili su se sinoć, ruku pod ruku.

Foto: Instagram

Zgodna Branislava je sinoć pred svima razmenjivala nežnosti sa Lukasom i čak mu sedela u krilu, a posle ove vrele noći otišla je korak dalje i uradila nešto što nije moglo da prođe nezapaženo.

Pročitajte još... MENJALA JE PARTNERE I OSTAVILA DETE? Prijatelj njenog muža otkrio MRAČNE TAJNE Lukasove nove devojke (FOTO)

Foto: Instagram

Dok se sa svojim novim dečkom vozila u njegovom luksuznom četvorotočkašu, Branislava je poželela da "opali" selfi i pokaže svima da uživa u ljubavi sa Lukasom, iako je još uvek udata. Da su osećanja između pevača i rođene Lozničanke izuzetno jaka govori i činjenica da nisu ispuštali ruku jedno drugog tokom čitave vožnje - njena ruka završila je na Lukasovoj butini, a snažan stisak odao je njena još snažnija osećanja.

Foto: Instagram

D. Tanasijević

#Aca Lukas

#Branislava Pašajlija

#Sonja Vuksanović

'