AKTUELNO

Ražnatovićka je u klub došla pravo nakon završetka Cecinog koncerta u Novom Sadu, a bilo slučajno ili namerno, sedela je u separeu pored bivšeg dečka.

Iako je Anastasija Ražnatović pre nekoliko meseci stavila tačku na dugogodišnju vezu sa Kostadinom Terzićem i nastavila dalje, izgleda da on i dalje ne može da je preboli.

Naime, sin Zvezdana Terzića iskoristio je priliku što se sa Anastasijom našao u istom klubu, te ju je grlio i ljubio u obraz, a pokušao je i da je odvuče u svoj separe.

Foto: Anastasija Ražnatović i Kostadin Terzić, Foto: Instagram printscreen

Ovo je bio prvi put da su se Anastasija i Kostadin sreli u izlasku, posle raskida, a on je pokušavao na sve načine da izgladi odnose sa ćerkom Svetlane Cece Ražnatović.

Anastasija je u klub došla pravo nakon završetka Cecinog koncerta u Novom Sadu, a bilo slučajno ili namerno, sedela je u separeu pored bivšeg dečka.

- Prvo su se ignorisali. Kad je Kostadin krenuo do toaleta, prošao je tik pored Anastasije, ali nije joj se javio. Ipak, to je učinio pri povratku. I ne samo da joj se javio nego ju je zagrlio i poljubio u obraz - rekao je izvor koji se našao na licu mesta.

Foto: Anastasija Ražnatović i Kostadin Terzić, Foto: Instagram printscreen

On je dodao i da je Kostadin uporno nagovarao Anastasiju da pređe u njegov separe.

- On ju je bukvalno uhvatio za ruku i povukao je za sobom! Međutim, Anastasija se istrgla, okrenula mu leđa i prevrnula očima! Kostadin se pokunjene glave vratio kod svojih drugova. Anastasija je nastavila da đuska sa društvom, a Terzić nije skidao pogled s nje - rekao je izvor.

Foto: Anastasija Ražnatović i Kostadin Terzić, Foto: Instagram printscreen

Podsetimo, Anastasija je rešila da, nakon dve godine veze, ostavi Kostadina, a o pravim razlozima nikada nije pričala.

Ona se nedavno rešila i svih poklona koje joj je Terzić dao, a prema pisanjima medija, uplovila je u vezu sa košarkašem Milošem Teodosićem, koga, kako se spekuliše, sada juri bivša Mis Rusije, Viktorija Lopireva.

Foto: Foto: E-stock/Stefan Filipović, Beta, Instagram

Autor: M. Đurović

'