AKTUELNO

Mladi pevač je ostao bez određenog broja svojih pratilaca nakon što je na Instagramu objavio ovu fotografiju.

Otkako je napustio seosko imanje nadomak Barajeva, bivši učesnik rijalitija "Farma" Stefan Jakovljević ne pojavljuje se često na televiziji. Međutim, i više je nego aktivan na društvenim mrežama, gde svakodnevno objavljuje fotografije sa nastupa u dijaspori, znamenitosti koje tom prilikom obilazi, a poslednja slika u nizu zaprepastila je sve koji ga prate na ovoj društvenoj mreži.

Budući da usluge stomatologa u zemljama Evropske unije papreno koštaju, Jakovljević je "čika zubu" posetio čim se vratio u Srbiju, gde je poželeo da izbeli zube. Ništa to ne bi bilo čudno da se nije fotografisao usred ovog zahvata i u prvi mah uplašio sve pratioce na Instagramu.

Pročitajte još... PREVIŠE SE OPUSTILI: Veljko odveo novu devojku u CECINU VILU NA KIPRU, a o onome što TAMO RADE svi BRUJE! (VIDEO)

Svi koju su videli Stefanov selfi uplašili su se zbog toga što se u prvi mah čini da su pevaču usta puna krvi, tačnije, da su mu svi zubi krvavi. Međutim, oni koji su bili dovoljno hrabri da se malo bolje zagledaju ili, ne daj Bože, zumiraju fotografiju, videli su da je reč o specijalnom gelu koji će učiniti da Jakovljevićevi zubi budu ponovo snežno beli.

D. Tanasijević

#Farma

#Krv

#Stefan Jakovljević

#Zubi

#pevač

'