AKTUELNO

Da je njen talenat neosporan, kao i da će osvojiti region, postalo je jasno kada je dobila ulogu Ines Odak, u hrvatskoj sapunici "Ruža vjetrova".

Ona je odrasla u kući glumaca, te ne čudi što je odlučila da se upravo time i bavi.

Iako je mogla da bude košarkašica, advokat, politikolog ili da se bavi muzikom, na kraju je ipak odabarala glumu.

Rođena je 1988. godine u Beogradu, a već je u srednjoj školi je odlučila da bude glumice, kada je upisala školu glume Mike Aleksića, koji ju je i pripremao za upis na Akademiju.

Prvu zapaženu ulogu imala je 2010. godine u filmu "Montevideo, bog te video", a zaigrala je i u seriji "Miris kiše na Balkanu".

Da je njen talenat neosporan, kao i da će osvojiti region, postalo je jasno kada je dobila ulogu Ines Odak, u hrvatskoj sapunici "Ruža vjetrova".

Osim na televiziji, imala je zapažene uloge i u pozorištu, a tokom rada na predstavi "Petar Pan", započela je ljubavnu vezu sa kolegom Radovanom Vujovićem.

Nakon pet godina veze i zajedničkog života, par je prošle godine stavio tačku na ljubav, a kao što su krili i svoj odnos, tako su od javnosti krili i detalje raskida.

Njeni roditelji su Vesna Čipčić i Aleksandar Alač, a ukoliko i dalje ne znate o kome se radi, u pitanju je Aleksandra Anja Alač.

Kako je sama rekla, u glumu se zaljubila jer je od malena prisustvovala premijerama svojih roditelja, kao i kućnim druženjima sa kolegama.

Osim što je krasi talenat, Anja je i veoma lepa, a kako danas izgleda, pogledajte u nastavku.

Autor: M. Đurović

'