AKTUELNO

Njega ovo godinama izjeda, a u pomoć je pozvao ekipu emisije ''Mirotvorci''.

Gorana Stojićevića i ekipu emisije "Mirotvorci" put je odveo u Smederevo po pozivu Gorana Krajića koji je želeo da obnovi kontakt sa ocem kog nije video 27 godina, a koji se razveo od njegove majke kad je on imao samo godinu dana.

Goran ima 48 godina i u invalidskoj penziji je jer ima slab vid.

Foto: TvPink Printscreen

Oca se uopšte ne sećam, nije me obilazio ni kad sam bio dete. Uvek je po nekom slao šta je hteo. Majka mi nije pričala o njemu ništa - rekao je Goran Krajić koji je pozvao "Mirotvorce" kako bi pronašao oca.

Goranov otac živi u Smederevu, 300 metara od njega, ali kako je sam istakao, ne bi mogao sada da ga prepozna, a kad god pozove svog oca, njegova sadašnja supruga kaže da nije kod kuće.

- Ako sad ti ne uspeš da ga pronađeš, ja ću kako znam i umem da uzmem majčino prezime i kraj priče. Neću više da nosim njegovo prezime. Četrdesetosam godina sam nosio njegovo prezime, dvadesetsedam godina ne pita za mene i kraj, neću - rekao je ovaj gospodin.

Foto: TvPink Printscreen

Goranov otac Dragan je prvo odbio kontakt sa sinom, kao i da mu da brojeve telefona brata i sestre.

- Ne postoji šansa da se pomirimo. To moja druga supruga ne želi. Uznemiravao nas je na fiksni telefon od 11 sati uveče do tri sata ujutru. Zove i samo ćuti. Kad smo otišli u poštu i rekli šta je i kako je, tek onda je prestao - rekao je Dragan.

On je objasnio da je kontakt sa sinom prekinuo jer su mu njegova bivša supruga i njena majka branile da vidi njega. Inače, Dragan ima srčanih problema i uskoro mu predstoji druga operacija srca. Voditelj je posavetovao Gorana da malo sačeka da prođe vreme i zatim se ponovo javi ocu kako bi učsvrstili svoju vezu.

"Mirotvorci" su imali još jedan poziv iz Smedereva. Dalibor Popović kog je pokojni otac maltretirao i tukao, a želeo je da obnovi kontakt sa jednom dragom osobom. Gordana Lindo je njegova školska drugarica, a ovim putem je želeo da ponovo uspostavi kontakt sa njom.

Foto: TvPink Printscreen

Ošamario sam je. Ne znam zašto. Bio sam u pijanom stanju, ne postoji razlog zbog čega sam to uradio. Njoj je pošla krv na nos i ona je otišla kući i od tad je nisam video - rekao je Dalibor koji je želeo da se izvini drugarici i ponovo se čuje sa njom.

Dalibor boluje od hepatitisa c i raka jetre, a u izuzetno teškoj finansijskoj situaciji je i bez zdravstvenog osiguranja.

Pink.rs

#Goran Stojićević Karamela

#Mirotvorci

#Televizija Pink

#emisija

'