AKTUELNO

Zbog ovakvog izdanja, sasvim je jasno zbog čega muškarci širom sveta zavide fudbaleru Ademu Ljajiću, sa kojim je atraktivna plavuša obnovila romansu.

Jedna od svakako najuspešnijih srpskih manekenki, Sofija Milošević, koja je ostvarila zavidnu karijeru u inostranstvu, još jednom je pokazala svoje zanosno telo.

Naime, Sofija zbog svog izgleda često radi kampanje za donji veš i kupaće kostime, a nedavno je svoje pratioce obradovala snimkom na kom pozira u bikiniju.

Ovog puta, bivša verenica Filipa Živojinovića  još jednom je počastila fanove seksi fotografijom na društvenoj mreži Insatgram.

Na fotografiji, manekenka pozira u minijaturnom crnom bikiniju koji naglašava njene atribute, čime je zapalila društvene mreže.

"Kako si zgodna", "Prokletstvo, izgledaš odlično", "Želim ovakvo telo" - samo su neki od komentara na ovoj društvenoj mreži.

Zbog ovakvog izdanja, sasvim je jasno zbog čega muškarci širom sveta zavide fudbaleru Ademu Ljajiću, sa kojim je Sofija obnovila romansu.

Par je pre nekoliko meseci raskinuo, ali su se ubrzo pomirili.

Sofija i Adem nisu komentarisali ni raskid, ni pomirenje, ali su počeli da objavljuju zajedničke fotografije, zbog čega je svima bilo jasno da su svojoj ljubavi dali još jednu šansu.

Autor: M. Đurović

'