AKTUELNO

Do sada je strogo vodila računa da ne pokaže previše, a sada je popularna pevačica otkrila nešto što je mnoge iznenadilo.

Provokativni spotovi i još provokativnija izdanja Aleksandre Prijović do sada su bila ograničena i pevačica je strogo vodila računa da se ne vidi ništa što ne bi trebalo. Iako je Prijovićeva do sada imala granicu između seksepilnog i vulgarnog, najnovijom fotografijom koju je objavila, moglo bi se reći da je malo tu liniju prešla.

Pročitajte još: STANJE JOJ SE POGORŠALO? Tamara Đurić u suzama! (FOTO)

Fotografija koju je sama obelodanila, otkriva Aleksandrine prepone, a kako je haljina, sa koje vise halteri, prekratka vidi joj se međunožje koje je srećom zatamnjeno senkom ili u fotošopu. U svakom slučaju ovo izdanje je verovatno pevačicino najprovokativnije ikada, a komentari koji su u opisu uglavnom su pozitivni.

Foto: Instagram

Aleksandra, koja je nedavno objavila sedam novih pesama, za koje je snimila i spotove pokazala je da se ne libi skidanja. Ipak, iako je u nekim od spotova maksimalno razgolićena, nije se videlo ništa što bi se moglo okarakterisati kao vulgarno.

Autor: Pink.rs

#Aleksandra Prijović

'