AKTUELNO

Srpski košarkaš stigao je u Beograd baš onda kada svi bruje o ljubavnom trouglu u kojem se našao i on.

U trenutku dok domaću javnost trese skandal zbog Sonje Vuksanović koja je, navodno, svog supruga Acu Lukasa prevarila sa Marko Jarićem, poznati košarkaš rešio je da spakuje kofer i dođe u Beograd baš u trenutku dok svi bruje o ovom ljubavnom trouglu.

Pročitajte još... SVE SE VRAĆA, SVE SE PLAĆA: Šašić progovorio o RAZVODU Sonje i Lukasa, pa bivšu ženu PONIZIO kao nikada do sada!

Foto: Instagram

Jarić u izjavi za domaće medije ni u jednom trenutku nije demantovao avanturu sa ženom folk pevača, ali je svim jasno stavio do znanja da ga ona, kao ni čitava ova priča ne interesuju.

Pročitajte još... DOSTA JE ĆUTAO O RAZVODU: Posle vesti da mu je Jarić preoteo ženu oglasio se Lukas (FOTO)

- Ne želim uopšte da komentarišem te gluposti koje se provlače po novinama poslednjih dana. To su sve gluposti, da li zaista milslite da ću komentaristi takve stvari? -  rekao je košarkaš i demantovao da je u srpsku prestonicu došao kako bi stvari isterao na čistac.

Foto: Printscreen Twitter

Ma kakvi zbog toga, došao sam zbog drugih stvari. To me ne zanima - poručio je Jarić.

Foto: Printscreen Instagram

Lukas napravio skandal u restoranu

Prema pričama osoba upućenih u život Sonje i Ace, folker je saznao da ga supruga vara kada je pronašao SMS prepisku sa Jarićem u njenom mobilnom telefonu, posle čega je napravio skandal u jednom prestoničkom restoranu. On je tada izrekao salve uvreda na Sonjin račun, ali i Markov, koji joj je u tom trenutku uputio telefonski poziv.

Foto: Andrej Nihil

Pink.rs

#Aca Lukas

#Košarkaš

#Marko Jarić

#Razvod

#Sonja Vuksanović

#pevač

'