AKTUELNO

Seksepilna pevačica šokirala je javnost novim spotovima.

Posle višemesečne pauze, bivša rijaliti zvezda Stanija Dobrojević, koja je prošle godine postala pevačica, vratila se u Srbiju i napravila pravi bum svojim novim pesmama, za koje je snimila provokativne spotove!

Foto: Youtube

Ona je sa MC Damirom snimila duetsku pesmu "Šta te loži" koja će se sigurno naći na brojnim plejlistama u noćnim klubovima, budući da brzi ritam prosto tera na đuskanje. Stanija je, inače, u ovom spotu čak dva puta promenila boju kose, ali i pokazala svoje atribute na koje niko neće ostati ravnodušan, a pogotovo ne muškarci koji prate svaki njen korak.

Foto: Youtube

Foto: Youtube

Posle pesme "Šta te loži" usledio je i spot za numeru "Sveta Marija" - u pitanju je pesma sa izuzetno provokativnim tekstom koji je Stanija uspela da iznese i šokira domaću javnost.

Foto: Youtube

- Štipa me za guzu, podiže mi bluzu, misli da je džek - repuje Stanija u ovoj pesmi, govori o dečku koji joj se dopada, ali je ipak "ljakse", a onda se obraća Svetoj Mariji.

Foto: Youtube

Foto: Youtube

Mnogi su se na Jutjubu zapitali kako će zbog ovoga reagovati patrijarh, a dok ne stignu burne reakcije vernika i Stanijinih kolega, poslušajte šta je to zgodna crnka poručila Svetoj Mariji:

D. Tanasijević

#Crkva

#Farma

#Patrijarh Irinej

#SPC

#Stanija Dobrojević

#pevačica

#rijaliti

'