AKTUELNO

Pevačici se ne sviđaju tekstovi u kojima se Anastasija poredi sa poznatom starletom.

Najveća balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović poznata je po tome što se ne meša u izbore svoje dece, ali ipak zna šta ne želi da joj ćerka radi.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, kako Anastasiju često porede sa Kim Kardašijan zbog selfija koje često objavljuje na društvenim mrežama, a nedavno su je i britanski mediji uporedili sa najpoznatijom starletom, pa je pevačica konačno izjavila da joj ne prijaju takvi komentari.

Foto: TvPink Printscreen

- Anastasiji nije prvi put da se pojavljuje u stranim medijima. Drago mi je zbog toga, pogotovo zbog svega što je vezano za Srbiju i za sve što Srbija može da ponudi strancima, ali uz neku lepu priču, kroz nešto što je lepo i kvalitetno. Ne bih volela da mojoj ćerki bude zanimanje ono što ima Kim Kardašijan. Anastasija se školuje, još uvek se traži. Da li će to da bude taj biznis koji studira, modeling ili muzika, za šta je veoma talentovana, videćemo. Mlada je, ima 19 godina, ne treba nikuda da žuri - rekla je Ceca.

Foto: Instagram

PROČITAJTE JOŠ: FRKA! Haris RAZBIO Radin telefon zbog poruka koje je pročitao, IZBILA ŽESTOKA SVAĐA! (FOTO)

Čime će na kraju Anastasija odlučiti da se bavi ostaje da vidimo, ali je jedno sigruno - ćerku naše najveće folk zvezde zapazili su i strani mediji, koji sve više pišu o njoj.

Pink.rs

#Anastasija Ražnatović

#Kim Kardašijan | Kim Kardashian

#Svetlana Ceca Ražnatović

#pevačica

'