AKTUELNO

Pevač otkrio koji je razlog što se do sad nije bavio politikom.

Legenda narodne muzike Miroslav Ilić je dve godine savetovao talentovane takmičare koji su se borili za titulu "Pinkovih zvezda".

Nekadašnji član žirija najgledanijeg muzičkog takmičenja priznaje da mu nedostaju snimanja i da prati treću sezonu ovih takmičenja.

- Jako mi nedostaju "Pinkove zvezde", mislim da će nas produkcija sledeće godine vratiti ponovo. Po prijateljskoj osnovi bih se najbolje složio sa Draganom, po muzičkoj sa Aleksandrom - rekao je pevač.

Foto: Miroslav Ilić, Foto: Printscreen

Ilić neko vreme nije bio u najboljim odnosima sa Zoricom Brunclik, a on za Pink.rs otkriva u kakvim je sada odnosima sa novom članicom žirija.

- Ne znam zašto su moje i pomirenje Zorice Brunclik nazvali pomirenjem godine. Ona se 97 godine uvukla toj i toj pod suknju i ja sam joj rekao da mi se to ne sviđa. Sada smo opet u odličnim odnosima.

Foto: Zorica Brunclik, Foto: Screenshot

Iako su neke od njegovih kolega politički aktivni, Miroslav priznaje da nikada nije bio član političke partije.

- Nikada nisam bio član političke partije, jer ne dozvoljavam da ljudi prave magarca od mene. Ta politička sloboda me najviše koštala u životu. Ponekad zameram kolegama starijim koji odlaze sa starletama - rekao je Ilić.

O čemu smo još razgovarali sa Miroslavom Ilićem, pogledajte u "Premijeri".

Autor: B. D./ J. V.

'