AKTUELNO

Lepo lice ružičaste televizije stalo je na ludi kamen.

Voditeljka Tijana Prica, koja se zajedno sa kolegom Ognjenom Nestorovićem svake nedelje druži sa gledaocima Televizije Pink u emisiji "Premijera - Vikend specijal", udala se danas za svog dugogodišnjeg emotivnog partnera Bojana!

Foto: Printscreen

Nakon bajkovite veridbe na Maldivima, koja će joj zauvek ostati u najlepšem sećanju, Tijana se potrudila da organizuje još bajkovitije venčanje, što joj je uz pomoć tima profesionalaca pošlo za rukom.

Foto: Instagram

Naime, članica premijernog tima ružičaste televizije odlučila je da se na večnu ljubav svom izabraniku zavetuje na jednom dvorcu u Sloveniji, u koju je otputovala pre nekoliko dana, i stvori neizbrisive uspomene koje će je doveka podsećati na najlepši dan u životu.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Tijana je danas svoje prijatelje na Instagramu izveštavala o pripremama pred sam čin venčanja, a tokom čitavog dana uživala je u mladenačkom apartmanu u seksi bade-mantilu koji je dobila od svojih prijateljica tokom devojačke večeri, nakon čega je obukla glamuroznu venčanicu.

Foto: Instagram

Voditeljka "Premijere" i njen izabranik želeli su da sve bude magično i bajkovito, pa su sudbonosno "da" izgovorili pred sam zalazak sunca u neposrednoj blizini dvorca i jezera koji su učinili ovaj trenutak magičnim, a nakon što je stavila burmu na ruku, Tijana se pohvalila na Instagramu da je izgovorila "da".

Foto: Instagram

D. Tanasijević

#Ognjen Nestorović

#Premijera

#Tijana Prica

#Venčanje

#svadba

'