AKTUELNO

Popularna voditeljka priznala je da su gledaoci dugo imali iskrivljenu sliku o njoj.

Poznatu srpsku glumicu i TV voditeljku Marijanu Mićić domaća publika upoznala je davne 2004. godine, kada je sa Anom Mihajlovski u sklopu nekada popularne TV emisije obilazila sela širom Srbije, družila se sa porodicama koje do tada nije poznavala i radila poslove koji joj nisu bili svojstveni.

Foto: Youtube

Paralelno sa televizijskom karijerom, Marijana je nizala uspehe i na polju glume i ostvarila brojne zapažene uloge u pozorišnim predstavama i domaćim serijama kao što je "Ljubav i mržnja", gde je njenu strastvenu vezu sa Ivanom Bosiljčićem bez daha pratio auditorijum Televizije Pink.

Foto: TvPink Printscreen

Iako joj je sve vreme glumačka karijera bila na zavidnom nivou, glumica je priznala da su mnogi imali predrasude o njoj zbog emisija u kojim je bila angažovana pre više od deset godina.

Foto: Instagram

Takav je bio koncept emisije. Gledaoci to nisu znali i mislili su da smo glupače, međutim, takva je bila tema i bez takvih ispada ne bi imalo smisla - priznala je Marijana.

Foto: TvPink Printscreen

Ona, inače, već tri godine vodi "Pinkove zvezdice", najpopularnije muzičko takmičenje na ovim prostorima gde je osvojila celokupni auditorijum Televizije Pink. I najmlađi balkanski talenti zavoleli su uvek nasmejanu voditeljku koja je uvek tu da ih ohrabri, sa njima podeli sreću zbog prolaska u narednu fazu takmičenja, ali i uteši onda kada je to potrebno.

Foto: TvPink Printscreen

Voditeljka "Pinkovih zvezdica" je, inače, trenutno angažovana na novoj predstavi "Od A do DA", a nedavno je sa kolegama posetila Švajcarsku, gde su imali nekoliko nastupa.

Pink.rs

#Ana Mihajlovski

#Marijana Mićić

#Pinkove zvezdice

#glumica

#voditeljka

'