AKTUELNO

Isplivao je snimak sa mesta na kom se dogodio incident protekle večeri.

Sinoć nešto oko 19 časova ekipa dnevnog lista "Srpski telegraf" pokušala je da fotografiše folk pevača Acu Lukasa u Bulevaru oslobođenja. Nakon nekoliko minuta čekanja, prema saznanjima Pink.rs, folker je razjaren istrčao i nasrnuo na fotografa Milana Lučića, iako su on i novinar krajnje profesionalno obavljali svoj zadatak, te nijednog trenutka nisu uputili provokaciju.

Foto: Pink.rs

Međutim, Lukas je danas u izjavi za naš portal demantovao ove navode i izneo svoju, potpuno drugačiju stranu priče.

Pročitajte još:

LUKAS LAŽE?! Otkrivene analize fotografa koje utvrđuju da je PRETUČEN (FOTO)

Foto: TvPink Printscreen

- Da li misliš da ja mogu da teško povredim čoveka od 130 kilograma sa svojih 75 kilograma? Oni su mi ceo dan džedžali ispred kuće i kad sam pomislio da su otišli, hteo sam da prošetam i hteo sam i ćerku da povedem, ali na svu sreću nisam. I onda sam ih video preko ulice i samo sam mu prišao da ga pitam "izvini, šta hoćete mene ceo dan danas". Slikali su mi i dete kad je izlazilo iz obdaništa. Pitao sam ga:"U čemu je problem", a on mi je na to rekao:"Šta te boli ku*ac". I ja ni tad nisam hteo da ga napadnem. Rekao sam mu:"Daj taj aparat, druže, da izbrišeše slike, pa da ideš" i ja kako sam krenuo da ga uhvatim za aparat, ne da mu otmem, nego da ga podignem, on je uzeo i udario me i onda smo se, naravno, pošibali. Sve stoji u mojoj izjavi - objasnio je on za naš portal, a sada je na insternetu osvanuo kratak video-snimak na kojem se vidi deo njihove rasprave.

Foto: Andrej Niihil/Pink.rs

Obračun folk pevača i ovog dnevnog lista će, prema svemu sudeći, dobiti sudski epilog, a deo njihove svađe pogledajte u video-snimku sa mesta dešavanja:

Autor: Pink.rs

#Aca Lukas

#E-stock/Milan Lučić

#tuča

'