AKTUELNO

Publika je bila uveliko na nogama kada je Sergej upitao da li još neko želi da mu se pridruži na bini.

Sergej Ćetković nastavlja da niže uspehe, te je i na proteklom koncertu u Zagrebu u areni ''Lisinski'' već nakon prvih taktova pesme ''Moj svijet'' bilo jasno da publika neće ostati ravnodušna.

Foto: Sergej cetkovic foto luka pilipovic 1 copy

Arena u Zagrebu bila je ispunjena do poslednjeg mesta, a atomsfera je zračila ljubavlju koju je Sergej doneo interpretacijom svojih numera. Arena ''Lisinski'' bila je prepuna, a kako je mesta ponestajalo, Sergej je ponudio mesto na bini. Kako se više devojaka ponudilo da mu se pridruži na bini, pevač nije želeo da donosi tešku odluku već ih je sve pozvao pored sebe, a potom sa njima pevao.

Foto: Sergej cetkovic foto luka pilipovic 2 copy

Na koncertu se dogodila i neplanirana prosidba.

Publika je bila uveliko na nogama kada je Sergej upitao da li još neko želi da im se pridruži na bini. Ivica je hrabro pošao ka pozornici, a nakon kraćeg razgovora pidružila mu se i Ana Marija koju je on i zaprosio istog trenutka, ali bez prstena.

Foto: Sergej cetkovic foto luka pilipovic -4 copy (1)

Foto: Sergej cetkovic foto luka pilipovic3 copy

- Vaćna je namera i ljubav - zaključio je Sergej, dok je neko iz publike darovao prsten kako bi sve bilo formalno i ispravno. Budući bračni par zaplesao je uz numeru ''Pogledi u tami'', nakon čega im je publika poželela sve najlepše u zajedničkom životu.

Tokom koncerta emitovano je uključenje uživo na zvaničnoj Fejsbuk stranici Sergeja Ćetkovića.

Do kraja koncerta nizali su se veliki hitovi poput “Dva minuta”, “Korov”, ali i najnovija numera “Nek te ljubav dočeka” koji je pevač objavio prošlog meseca. Naredni koncert najavljen je za 12.11.2016. na istom mestu.

Foto: Sergej cetkovic foto luka pilipovic -4 copy (2)

Autor: B. Radonić

'