AKTUELNO

Fotograf kog je folk pevač brutalno pretukao detaljno nam je opisao šta se dogodilo večeras oko 19 časova.

Večeras oko 19 časova ekipa dnevnog lista "Srpski Telegraf" pokušala je da fotografiše folk pevača Acu Lukasa u Bulevaru Oslobođenja, kada je nakon nekoliko minuta razjaren pevač fizički napao fotoreportera koji je u tom trenutku pokušavao da obavi svoj posao, a o čemu je Pink.rs prvi pisao.

Milan Lučič, koji se i dalje nalazi u bolnici na pregledima, za Pink.rs detaljno je opisao šta se dogodilo.

Foto: Pink.rs

- Napao me je samo jer sam radio svoj posao. Čekao sam da ga slikam na javnom mestu, na ulici. Prišao mi je i krenuo da galami. Pokušao je da mi otme aparat. Nisam dao. Onda me je udario jednom. Pa mi je krenuo da cepa majicu, onda je uzeo motku drvenu i udario me u potiljak i nekoliko puta po glavi. Pao sam. Nije prestajao da urla. Okrenuo se i rekao idem kući po pištolj da vas pobijem. Uplašio sam se za svoj život jer znam da je poznat i moćan. Smirio sam se tek kad je došla policija, a onda i hitna pomoć. Ostao sam u bolnici gde mi ukazuju pomoć i moram da ostanem na detaljnijim pregledima - kazao je fotoreporter dnevnog lista "Srpski Telegraf".

Foto: Andrej Niihil/Pink.rs

Aca Lukas je nakon ovog nemilog događaja priveden, a kako saznajemo on je u polici rekao da je fotograf njega prvi napao, posle čega se požalio i na bolove u glavi zbog čega je prebačen u Urgentni centar.

Policija je, prema našim saznanjima večeras pretresla kuću popularnog folkera zbog njegovih pretnji oružjem.

Pink.rs nekoliko puta pokušao je da dobije Lukasa, ali je on ostao nedostupan za komentar.

Pink.rs

#Aca Lukas

#pevač

'