AKTUELNO

Miroslav Anđelić ostavio je snažan utisak na učesnice šou programa "Izvedi me".

Drugi momak za večeras u emisij "Izvedi me" bio je Miroslav Anđelić koji ima zanimljiv nadimak - Kinez Atila. Otkrio je da ima trideset tri godine, da poseduje kuće u Zemunu i Borči, a nakon prvog predstavljanja nije dobio nijedan crveni taster.

Foto: TvPink Printscreen

U video-snimku otkrio je da se bavi kuvanjem već sedamnaest godina, da voli prirodne devojke, ali i da je, kako sam kaže, previše duhovit, šarmantan.

Posle video-snimka desilo se ono što se u emisiji "Izvedi me" skoro pa nikad desilo nije - pljuštali su crveni tasteri kojih je bilo čak 24, a posle emitovanja videa u igri je ostalo samo šest devojaka.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

- Nije mi se dopao taj tvoj nastup, tvoj stav. Izgledaš mi nadmeno, a ja ne volim takve ljude - priznala je Ivana, koja mu je zamerila i to što je rekao da ne voli devojke sa dugim noktima, dugom kosom i visokim štiklama, a onda je svoj zanimljiv komentar dala i Sanja R.

Foto: TvPink Printscreen

- Kada si ušao, osetila sam se kao da sam na afteru nekog rejva. Ja mislim da si ti, ipak, promašio šou, bolje da si otišao u "Prvi kuvar Srbije" - rekla je Sanja, a onda se oglasio Kinez Atila.

Foto: TvPink Printscreen

- Moraš da znaš da sam ja najpopularniji stend ap komičar i šoumen u Srbiji - odgovorio joj je on.

Neobičan talenat

Kinez Atila je u segmentu misije u kojem treba da pokaže svoj talenat pokazao i drugu, nežniju stranu svoje ličnosti. Međutim, pre toga izjavio je nešto što je šokiralo devojke.

Foto: TvPink Printscreen

- Za mene su čuli Džastin Biber i Eminem, pošto sam najpopularniji dečko u Americi - samouveren je bio on, a onda je izveo Jovanu na binu i uz romantičnu muzičku podlogu izrecitovao joj stihove dok ih je Andrija Milošević obasipao laticama ruža, što je zasmejalo sve.

Na kraju je odlučio da izvede baš Jovanu, devojku kojoj je govorio romantične stihove, a ona je bila devojka čije je ime na samom početku učešća ispisao na papiriću.

D. Tanasijević

#Andrija Milošević

#Izvedi me

#Televizija Pink

'