AKTUELNO

Jovana Jocić još nije u potpunosti prebolela Sašu Kovačevića.

Vest o raskidu četvorogodišnje emotivne veze pop zvezde Saše Kovačevića i atraktivne studentkinje Jovane Jocić pre oko godinu dana odjeknula je kao bomba u domaćim medijima. Dugo se nagađalo o njihovom odnosu i uzroku raskida, a polemisalo se i da Saša nije mogao više da održava vezu na daljinu, budući da je Jovana zbog poslovnih obaveza u tom periodu boravila u Americi.

Foto: Printscreen

Međutim, kako saznajemo, Sašina bivša draga još ne može da se pomiri sa raskidom, a svaki put kada čuje njegovu pesmu ona se ''naježi'' i seti lepih trenutaka provedenih sa njim što je veoma rastužuje.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Jovani je i dalje veoma teško kada se pokrene priča o njenoj nekadašnjoj ljubavnoj vezi sa Sašom. Mnogo je osetljiva po tom pitanju. Kad čuje neku njegovu pesmu na radiju ili vidi njegov spot na televiziji prođu je neki žmarci. Ona njega nije još prebolela, a i sama ponekad kaže da ga nikada neće zaboraviti. Bilo je trenutaka kada joj je bilo toliko teško da joj se svaki put kada vidi Sašu na ekranu napune oči suzama, ali sada je bolje. Ne kažu džabe da vreme leči sve, valjda će i nju to uskoro skroz proći - kaže dobro obavešteni izvor blizak Jovani za Pink.rs.

Popularni pevač se povodom raskida dugo nije oglašavao, a na pitanja o njegovom emotivnom statusu uglavnom je odgovarao kako mu je posao na prvom mestu, i kako želi da se posveti karijeri. Međutim, on je nedavno u jednom intervjuu za Pink.rs otkrio da Jovanu sada gleda samo kao prijatelja.

PROČITAJTE JOŠ: PREKINUO ĆUTNJU, PA OTVORIO DUŠU: Saša Kovačević otkrio detalje RASKIDA sa Jovanom!

Sa Jovanom sam ostao u fenomenalnom odnosu. Čujemo se, ali se ne viđamo često... Jovana radi i dosta vremena provodi van Srbije. Nema razloga da budemo u lošim odnosima. Mi smo toliko vremena proveli zajedno i svašta proživeli... To je, naravno, tako kada se ljudi raziđu na neki normalan način, a sa moje strane je sve bilo normalno. Naš raskid nije bio buran, završili smo bez ružnih reči i uvreda - rekao je nedavno Kovačević za Pink.rs.

PROČITAJTE JOŠ: SRPSKI BEKAM! Ovaj naš poznati pevač neodoljivo podseća na proslavljenog fudbalera!

Autor: M. K.

#Devojka

#Jovana Jocić

#Raskid

#Saša Kovačević

#Veza

#pevač

'