AKTUELNO

Dame iz srpskog džet-seta svojski su se potrudile da zablistaju na rođendanu Željka Mitrovića.

Sinoć je u jednom prestoničkom baru u srcu Beograda vlasnik Televizije Pink Željko Mitrović na spektakularan način proslavio svoj 50. rođendan i priredio žurku za pamćenje. Među zvanicama našli su se njegovi bliski prijatelji i poslovni saradnici, ali i dame sa naše javne scene koje su plenile lepotom i seksepilom.

Foto: EKSKLUZIVno

Najveća muzička zvezda na ovim prostorima Svetlana Ceca Ražnatović bila je sinoć sjajno raspoložena, a u svetskim hitovima đuskala je u društvu prijatelja do kasno u noć. Za ovoj rođendanskoj zabavi pojavila se u efektnom stajlingu - kvalitetnom džinsu, visokim potpeticama, beloj bluzi i džinsu i dokazala da žene mogu izgledati sjajno i besprekorno i onda kada nisu u glamuroznim toaletama.

Foto: Instagram

Voditeljka "Svitanja" na Televiziji Pink Dajana Paunović odabrala je kombinaciju sličnu Cecinoj - jednostavnu belu majicu, iscepani džins koji je uvek u trendu, a sve to upotpunila je žutom torbom plavim cipelama sa upečatljivim detaljima.

Foto: Instagram

Dušica Jakovljević, poznata voditeljka Televizije Pink, prepoznatljiva je po svojim uvek šik i efektnim odevnim kombinacijama, a pažnju zvanica uspela je da privuče i sinoć na Kalemegdanu. Pink kosa i čizme u istoj boji, efektna haljina, torba, bluza i šareni nakit bili su sinoć Dušičin izbor, što se ispostavilo kao pun pogodak.

Foto: Instagram

Mlada i harizmatična voditeljka Dea Đurđević, koju TV auditorijum svakog radnog dana gleda u emisiji "Dobar dan", a vikendom u Jutarnjem programu Televizije Pink, pojavila se na žurki u društvu kolege Mladena MIjatovića, sa kojim je u emotivnoj vezi. Lepa Dea odabrala je nežno roze haljinu u kojoj je izgledala sjajno, što se vidi i na fotografiji koju je podelila na društvenim mrežama.

Foto: Instagram

Prezenterka "Nacionalnog dnevnika" Tanja Rađenović uživala je sinoć sa svojim kolegama iz informativne redakcije Televizije Pink, a za svoje pojavljivanje na rođendanskoj žurki odabrala je efektnu crnu majicu u kojoj je izgledala šik i trendi, a svoj celokupni izgled upotpunila je torbicom sa zanimljivim printom.

Foto: Instagram

Sa kolegama provodila se i autorka i voditeljka emisije "Magazin In" Sanja Marinković, koja svojim pratiocima na društvenim mrežama nije pokazala kakvu je to haljinu odabrala za noćni izlazak. Umesto toga pokazala je blistavi osmeh i lepo lice, pa nema sumnje da je tokom cele večeri bila sjajno raspoložena, o čemu svedoči i njen selfi.

D. Tanasijević

#Dajana Paunović

#Dea Đurđević

#Mladen Mijatović

#Rođendan

#Sanja Marinković

#Svetlana Ceca Ražnatović

'