AKTUELNO

Mladi teniser ostavio je sjajan utisak na sina svoje emotivne partnerke.

Nedugo nakon što je stavila tačku na brak sa glumcem Branislavom Lečićem, voditeljka Nina Radulović uplovila je u emotivnu vezu sa mladim teniserom Filipom Krajinovićem, od kojeg se ne razdvaja.

Foto: Instagram

Ona je u početku skrivala svoje emocije prema šest godina mlađem sportisti, a nakon što su društvene mreže preplavile fotografije iz noćnog provoda na kojima se ljube, Nina i Filip rešili su da prekinu sa skrivanjem, pa se sve češće mogu videti zajedno u javnosti.

Foto: Facebook/Kafanica Dzentlmen & Dama – Sombor

Njih dvoje zatekao je paparaco našeg portala u jednom restoranu brze hrane u koji su izveli i Nininog sina Lava iz prvog braka, pa je očigledno da je došao trenutak da lepa voditeljka svog naslednika upozna sa sadašnjim emotivnim partnerom i polako, ali sigurno uvede ga u njegov život.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Teniser je, čini se, ostavio sjajan utisak na malog Lečića, budući da je sve vreme bio razdragan i nasmejan, a Filip se postarao da i njegovoj dragoj sve bude po volji, pa je nosio njenu žensku torbu dok je strpljivo čekao u redu u zimskim cipelama na blizu trideset stepeni Celzijusa.

Foto: Pink.rs

N. Vujičić - D. T.

#Branislav Lečić

#Filip Krajinović

#Nina Radulović

#Paparaco

#Restoran

#Teniser

#voditeljka

'