AKTUELNO

Folk pevačica u neprepoznatljivom izdanju.

Nedavno, folk pevačica Lepa Brena uslikana je ispred elitnog beopgradskog restorana sa podlivima i krastama na licu. Zbog navodnog pada imuniteta Lepoj Breni lice se u potpunosti promenilo. Kraste su učinile da folk pevačica ne izgleda ni približno kao na malim ekranima.

Nakon što je završila ručak na kom je bila sa sinom i suprugom, Lepa Brena je odevena u belu košulju i sa šeširom na glavi pokušala da nezapaženo izađe iz restorana, ipak, to joj nije pošlo za rukom.

Foto: BLIC/P. Dedijer

Otekline, podlivi i kraste, bili su više nego uočljivi, te su pogledi prolaznika bili uprti u nju.

- Brena se smestila sa porodicom za najbolji sto. Restoran nije bio pun, ali ljudi su se okretali da je vide čim je ušla jer ona svugde privlači pažnju. Prepoznali su je čak i ispod šešira i tamnih naočara. Neki su hteli da priđu i da se slikaju s pevačicom, ali su odustali kada je Breni stigla hrana. Ona se ubrzo bacila na klopu i na razgovor sa Viktorom i Bobom, pritom ne skidajući šešir. Inače, ona je uvek opuštena kada ne snima i voli svima da izađe u susret, ali u tom momentu je uživala sa porodicom i nije htela da ih bilo ko remeti - rekao je izvor koji se našao na mestu događaja.

Kako Blic piše, ove kraste i podlivi na Breninom licu su nastali zbog herpesa.

- Proteklih nekoliko meseci Lepa Brena je imala previše obaveza, trudila se da sve postigne i završi, zato joj je i pao imunitet - rekao je izvor.

Podsećanja radi, poslednjih nekoliko godina folk pevačica nema sreće kada je zdravlje u pitanju. Ona je 2014. godine u Hrvatskoj doživela nezgodu kada je na doručku pala i polomila zglob na desnoj i lakat na levoj ruci. Posle toga usledio je oporavak, a uz Brenu je bila čitava porodica. Međutim, na dočeku 2015. godine na Zlatiboru ponovo je imala nezgodu, kada je pala i polomila ruku.

Pink.rs

#Lepa Brena

#pevačica

'