AKTUELNO

Osnivač grupe Kolonija mogao bi da uskoro pokrene tužbu protiv doskorašnje poslovne saradnice i bliske prijateljice.

Hrvatska pevačica Indira Levak odlučila je da posle više od dvadeset godina napusti grupu "Kolonija" i otpočne solo karijeru, što je šokiralo javnost.

Foto: Andrej Nihil

- Već dugo razmišljam o solo karijeri, vreme je da okrenem smer prema novim koordinatama koje sam sama odredila i realizujem neostvarene želje i snove. "Kolonija" je divan period moje pevačke karijere, moje istorije, hiljade koncerata i hitova kojima sam dala svoj neizbrisiv pečat, a koje su deo mene kao umetnice, zauvek. Sada ću kao INDIRA, zajedno s timom divnih kreativaca moju prepoznatljivu energiju usmeriti na sveže ideje i želje moje verne publike, kojoj sam zahvalna na podršci i ljubavi. Ništa se ne menja kada su u pitanju naša druženja i pevanje uglas, život je sada, plešimo i dalje zajedno na mom putu pozitive i radosti - objavila je pevačica pre nekoliko dana, a nije ni slutila da protiv nje može biti pokrenuta tužba.

Foto: Andrej Nihil

Baštenskoj garnituri dala ime po pesmi

Naime, Indira je pre dve godine sa svojim suprugom Miroslavom Levakom počela da dizajnira, izrađuje i prodaje nameštaj kojem je davala imena po hitovima "Kolonije", kako bi uvećala svoj profit i pospešila porodični biznis. Tako se u Indirinom asortimanu našao sto "Deja vu" koji košta 20.000 dinara, baštenska garnitura "Nevjera" od 132.000 dinara i još mnogo artikala koji više neće moći da nose ove nazive, ukoliko bi to poželeo bivši Indirin kolega iz grupe Boris Đurđević.

Foto: Instagram

Osnivač popularne muzičke grupe polaže sva prava na naziv grupe, pesme koje su snimili tokom više od dvadeset godina zajedničkog rada, te s tim u vezi ima pravo da zatraži od koleginice zabranu korišćenja imena svojih pesama u propagandne svrhe.

Foto: Youtube

Brend "Kolonija" je u mom vlasništvu, osnovao sam grupu, u nju pozvao članove, vlasnik sam svih pesama i sa njima ću raditi šta hoću - izjavio je Đurđević.

Pink.rs

#Grupa Kolonija

#Indira Levak

#Sud

#Tužba

#pevačica

'