AKTUELNO

Poznata folkerka, smatraju mnogi, ne otvara često stari foto-album sa fotografijama svog venčanja sa Zoranom Pejićem Pejom.

Folk pevačica Zlata Petrović do sada se udavala dva puta, a svaki put kada je izgovarala sudbonosno "da" trudila se da svojim izgledom zaseni sve i privuče najveću pažnju, što joj je definitivno pošlo za rukom onda kada je pred oltar otišla za Zoranom Pejićem Pejom.

Foto: Pink.rs

Ona je za jedan od svojih najradosnijih dana u životu odlučila da ponese glamuroznu venčanicu sa golim ramenima, a svoj izgled upotpunila je mladenačkim velom i svilenim rukavicama u koje je retko ko gledao zbog, u najmanju ruku, čudne frizure.

Pročitajte još... SMILUJ MU SE: Zlata u MAGAZINU IN otkrila da od nje zavisi da li će se PEJA OŽENITI (FOTO)

Foto: Pink.rs

Pevačica je na dan svog venčanja skupila kosu, uvila nekoliko pramenova i istakla u prvi plan šiške sa drečavo žutim pramenovima. Zlata je, inače, u to vreme nosila pramenove u ovoj neobičnoj boji, a nema sumnje da joj se oni veoma dopali, zbog čega nije želela da ih se odrekne ni na dan svog venčanja.

Pročitajte još... ZLATA PETROVIĆ RAZOČARALA BIVŠEG MUŽA: Nisam to od nje očekivao!

S druge strane, njen tadašnji suprug nije želeo da eskperimentiše, pa se, poput većine mladoženja, opredelio za crno odelo i belu košulju.

Pink.rs

#Frizura

#Venčanje

#Zlata Petrović

#Zoran Pejić Peja

#svadba

'