AKTUELNO

U širok spektar zanimanja koji se vezuju za nju, kontroverzna Stanija Dobrojević odlučila je da uvrsti još jedno.

Gosti emisije "Subotom popodne" na TV Pink bili su pobednik prve sezone "Pinkovih zvezda" Ivan Kurtić, pevačica i starleta Stanija Dobrojević, kao i srpska olimpijka Milica Dabović koja će uskoro sve devojčice koje je obožavaju obradovati i autorskom knjigom koju planira da izda odmah nakon što završi unapred isplanirane obaveze.

Foto: Foto: Printscreen

- To je istina sažeta u jednoj knjizi, biće jako interesantno. Nestrpljiva sam, ja bih to što pre, ali za sve postoji vreme i pravi trenutak i da sačekam posle kampa - izjavila je Milica Dabović, a onda je i Stanija otkrila kada planira da izda svoju prvu knjigu.

Foto: Stanija Dobrojević, Foto: Printscreen

- Jednog dana, ne sada. Još uvek je rano. Možda kada dođu porodica i deca, kada se stvarno skrasim... Onda - da. Tada se osećaš sigurnije da serviraš istinu jer si zaokružio sferu jednog života. Još uvek nije vreme za škakljivije teme - objasnila je Stanija.

Svi oni koji žele da saznaju sve škakljive detalje izu života kontroverzne učesnice rijalitija, pevačice i buduće spisateljice moraće da sačekaju još malo.

Autor: D. Tanasijević

'