AKTUELNO

Nestvarno talentovana devojčica iz Sofije probudila je najdublje emocije miliona ljudi širom regiona svojim nastupom u Pinkovim zvezdicama.

Na samom kraju večerašnjeg izdanja "Pinkovih zvezdica" nastupila je Žaklin Tarakči, devojčica koja je svojim prvim pojavljivanjem u najpopularnijem šou programu uspela da osvoji srca miliona gledalaca i izazove divljenje zbog svog raskošnog vokala i divne energije.

Foto: TvPink Printscreen

Žaklin se ovaj put predstavila pesmom Bebi Dol "Iznad duge", koju je donela na magičan, bajkovit način, čime su članovi žirija bili oduševljeni.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Toliko je sve bilo nežno, nisi nigde preterala. Kontrolisala si glas, nije se pokvario u visinama, bila si lepo vazdušasta... To je to, tako to treba da radiš, svaka čast! Htela bih da pohvalim tvoj trud da pevaš na srpskom jeziku, ti dolaziš iz Bugarske, ovo je tebi strani jezik - izjavila je Goca Tržan, a onda je svoj komentar dala i Jelena Tomašević.

Foto: TvPink Printscreen

- Bajka... Gledali smo i slušali bajku! Želim ti, naravno, iz sveg srca da uđeš u superfinalu i da, ukoliko bude mogućnosti da ponovite najlepša izvođenja, da izabereš baš ovo. Obuzela si nas svojim glasom

Foto: TvPink Printscreen

- Ovo večeras je bila jedna predivna bajka, našla si meru i usvojila sve ono što smo ti pričali za te visine na silu... Ništa ne može na silu, lepo je rekla Leontina - zaključio je Sergej Ćetković.

Foto: TvPink Printscreen

Bez baraža ovaj put

Budući da je čak desetoro takmičara večeras nagrađeno najvišom ocenom, a da je samo Mina Stanišić dobila četvorku, do baraža na kraju emisije nije došlo.

Pročitajte još... MINI ZA DLAKU IZMAKLA PETICA: Otpevala je pesmu koju SVI OBOŽAVAJU, a evo šta je nedostajalo! (VIDEO)

Foto: TvPink Printscreen

Zbog toga što je jedina dobila četvorku, takmičenje je napustila upravo ova trinaestogodišnja Kragujevčanka, koja nije mogla da sakrije suze zbog ovakvog ishoda. Ipak, članovi žirija pružili su joj reši podrške i utehe, kao i drugari iz "Pinkovih zvezdica" koji su bili saglasni u jednom - da će druženje nastaviti i van glamurozne Pinkove scene.

D. T.

#Goca Tržan

#Pinkove zvezdice

#Sergej Ćetković

#Televizija Pink

#Žaklin Tarakči

'