AKTUELNO

Pevačica se ne oseća najprijatnije kada se njen dečko nađe u društvu drugih devojaka.

Pevačica Edita Aradinović, frontmenka grupe "Ministarke" već neko vreme uživa uvezi sa Stefanom, koji važi za jednog od najzgodnijih mladića naših pevačica.

Sada je ona progovorila o tome zašto s enjih dvoje tako retko mogu videti zajedno u javnosti.

Foto: Instagram

- Nije on sada u Srbiji, ali i kad je tu, nismo baš non-stop zajedno. On spava kad ja pevam, nekad me i prati kad mu je do izlaska, ali nema potrebe - kaže atraktivna pevačica.

Ona u prvi mah nije želela da prizna da je ljubomorna kada mu devojke prilaze, ali je na kraju poklekla.

Foto: Instagram

- Prilaze mu. Meni smeta. Šalim se. Pa prilaze mu, stvarno, izaziva pažnju, lep je momak, kršan, što se kaže u Crnoj Gori. Šta da vam kažem, muka živa. Dobro sad, možda malo jesam ljubomorna - rekla je ona.

Edita kaže i da se njoj muškarci retko udvaraju uživo, ali da se to dešava u virtuelnom svetu, što Stefan potpuno razume.

Foto: Instagram

- Ne smeta mu, a i iskreno, nemaju priliku da priđu. Više pišu nego što prilaze, a i to što pišu je totalno bezazleno i totalno normalno, benigno, na kraju krajeva, ponekad i slatko, tako da je to sve OK što se mene tiče. Ne smeta mu, on je divan - objašnjava Edita.

Ona je otkrila i da nije spremna za novi korak u vezi.

- U normalnoj smo i lepoj vezi, zdravoj, uživamo i lepo nam je. On radi na sebi, ja na sebi. Nećemo još da se uzimamo - kroz smeh priča pevačica.

Pink.rs

#Edita Aradinović

#Ljubomora

#dečko

#pevačica

'