AKTUELNO

Desetogodišnja devojčica pomno je slušala savete iskusnih pop pevača u "Pinkovim zvezdicama", sve ih usvojila i svoje pevanje ispravila do savršenstva.

Članovi žirija "Pinkovih zvezdica" ukazivali su prethodnih nedelja Stefani Nikolčević na greške koje pravi tokom svojih interpretacija. Ona je sve dobronamerne savete pažljivo saslušala i ispravila greške, zbog čega je oduševila žiri.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je otpevala pesmu Davida Radosavljevića "Ti i ja" i publiku dirnula pravo u srce, a žiri iznenadila svojom blistavom izvedbom koja je nagrađena maksimalnim brojem glasova, zbog čega Stefana nije skidala osmeh sa lica.

Foto: TvPink Printscreen

- Napokon je našla meru i usvojila ono što smo joj pričali. Ja je nisam poznao dok sam bio dole - priznao je Sergej Ćetković, dok svoje oduševljenje nije mogao da sakrije Aleksandar Sale Cvetković.

Foto: TvPink Printscreen

- Imaš baš nekakvo lagano pevanje. Toliko snage imaš u glasu, a ovo sada je bila mera. Ranije si imala naviku da cviliš, ideš u čudne tonove, a vidiš kako je sada sve super. Drago mi je što si usvojila sve o čemu smo pričali - bio je presrećan Sale.

Foto: TvPink Printscreen

Posle frontmena "Tropiko" benda, red je došao i na Leontinu Vukomanović, koja je istakla važnu stvar.

Foto: TvPink Printscreen

Meni se strašno dopada to što si prestala da budeš ono što nisi, vratila si se da budeš dete, to je jako važno. Biti ono što jesi, jer ćeš onda pevanjem da nas uveriš u istinitost svoje interpretacije, a to je najvažnije - poručila je Leontina i usrećila Stefanu, koja nije mogla da sakrije osmeh zbog sjajnog ishoda svog večerašnjeg nastupa.

Foto: TvPink Printscreen

D. T.

#Leontina Vukomanović

#Pinkove zvezdice

#Sale Cvetković Tropico

#Sergej Ćetković

#Stefana Nikolčević

#Televizija Pink

'