AKTUELNO

Posle 12 fantastičnih nastupa pobedu su odneli oni.

Posle šest meseci potrage za najdarovitijom osobom iz regiona došao je trenutak kada ćemo saznati ko je od takmičara glasovima publike zaslužio pobedu.

Večeras je njih 12 imalo fantastične nastupe koji su žiri nekoliko puta podigli na noge, a publiku bacili u trans.

- Moja favorit je ispao, ali je ovde to Baša Pali, pa onda Nikola Anđelković, pa onda Luka - otkrio je Žika, dok je Ana rekla da su joj njih 10 favoriti.

Foto: Pink.rs

Zatim je odlučila da otkrije da su to Adrian Mašić, Elena Nađ i Hip Hop Kids.

- Toliko je večeras bilo divno veče, da je stvarno teško i raspravljati o tome. Oni su svi divni i svi su pobednici. Svakako je na prvom mestu moje zlatno dugme. Elena, mnogo ti hvala, jer si ti to zaslužila. Zatim Baša Pali, koji je zaista pravi umetnik i to je meni čudesno. Da ne govorim o ovoj deci, Adrijanu i Davidu. Oni su toliko daroviti i čarobni - rekla je Danica i nabrojala sve takmičare i još jednom ih pohvalila.

Foto: Pink.rs

- Daničin preširok komentar stvarno je bio na mestu, jer oni su sad svi tu. Ne mogu da izdvojim sad tri favorita - rekao je Rasta.

Zatim je došlo na red čitanje glasova, gde je Ana prvo saopštila da ispadaju Nemanja Guzijan, Volare, Baša Pali, Adrian Mašić, Luka Ivanović, Elena Nađ, David Rao, Nikola Anđelković.

Foto: TvPink Printscreen

Na kraju je Ana izbacila i Džordža Dajmonda, da bi saopštila da je treće mesto po glasovima publike zauzeo Šćepan Stojanović, na drugom je grupa "Hip Hop KIds", dok je na prvom grupa "Bar Strong"!

Kao pobednici ove fanatastične sezone oni kući odlazi sa pežoom 208, koji je nagrada za najboljeg u ovom šouu.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: V. T.

#Ja imam talenat

'