AKTUELNO

Više od 450 kandidata iz 12 zemalja, četvoro oštrih sudija, voditeljka bez dlake na jeziku - televizijia Pink pripremila je za vas nešto što do sada nije viđeno našim prostorima.

Jedan od najpopularnijih televizijskih formata, “Ja imam talenat”, koji se u okviru serijala “Got Talent” prikazivao u zemljama širom sveta, uskoro će startovati na Televiziji Pink, što je garancija da će šou biti nezaboravan i bolji nego u svim prethodnim sezonama.

Više od 450 učesnika ocenjivaće četvoročlani žiri: glumac Srđan Žika Todorović, glumica Danica Maksimović, pevačica Ana Nikolić i njen suprug, reper Stefan Đurić Rasta, s kojima će atmosfera u studiju sigurno biti dinamiča, budući da je već tokom prvog snimanja došlo do varnica i to između popularnog bračnog para.

U voditeljskoj ulozi publika će imati priliku da gleda Anu Mihajlovsku, koja je neko vreme odsustvovala iz javnog života, a znajući koliko je temperamentna ova voditeljka, kandidati će na svojoj strani imati jakog saveznika.

Sada je konačno objavljen i datum početka šoua koji ćete prepričavati. Od 17. novembra svakog četvrtka od 21:15 uživaćete u neobičnim talentima takmičara iz čak 12 zemalja i to samo na najgledanijoj televiziji u regionu, Televiziji Pink!

V. T.

'