AKTUELNO

Pevačica je priznala da jedva čeka početak ove uzbudljive serije.

Serija "Ljubav i novac", s pravom važi za najpopularniju tursku seriju svih vremena, a od večeras će region imati priliku da je gleda svakog dana, od 21:15h, samo na Televiziji Pink.

Priča prati Omera, policijskog komesara iz Vana, čija verenica iznenada umire a on otkriva da postoji mogućnost da je u pitanju ubistvo. Zbog tih sumnji, Omer sa vladom sklapa dogovor - on će krenuti u potragu za ukradenim dijamantima, a zauzvrat će saznati ime ubice svoje verenice.

Foto: Printscreen Youtube

Sa druge strane, Elif, bogata dizajnerka koja, nakon iznenadne smrti oca kog je poštovala i volela, shvata da je bio upleten u mafijaške poslove. Obzirom da je njena sestra u kandžama zlikovaca, Elif takođe kreće tragom ukradenih dijamanata, kako bi je spasila.

Elif i Omer prate trag ukradenih dijamanata, ali nisu jedini koji su u potrazi za njima - i upravo tu počinju zapleti za njih dvoje.

Foto: Printscreen Youtube

Ova uzbudljiva priča će sasvim sigurno ostaviti ceo region bez daha, a među onima koji će sasvim sigurno pratiti seriju je i popularna pevačica Katarina Grujić.

Jedva čekam da počne serija! Tema mi se veoma dopada, ta neobična ljubavna priča, kroz koju se provlače kriminalistički elementi. Još otkako sam videla najavu, privukla mi je pažnju. Radim dosta, tako da će ova serija biti savršen način da se odmorim i opustim. Sviđa mi se i izbor glumaca, on je prelep, zgodan, pravi junak - rekla je Katarina za Pink.rs.

Foto: Instagram

Kako je od skoro slobodna, pitali smo Kaću šta bi uradila kada bi bila primorana da izabere između ljubavi i novca.

- Uvek sam za pravu ljubav! Sve bih na svetu uradila da zadržim i sačuvam osobu koju volim. I naravno da bih uvek izabrala ljubav, novac i materijalne stvari su prolazne - bila je iskrena Grujićeva.

Foto: Instagram

Seriju "Ljubav i novac" gledajte svakog dana, počevši od utorka, 30. maja, od 21:15h, samo na Televiziji Pink!

Autor: M. Đ.

#Engin Akjurek | Engin Akyürek

#Katarina Grujić

#Ljubav i novac

#Nebahat Čehre | Nebahat Çehre

#Televizija Pink

#Tuba Bujukustun

#pevačica

#serija

'