AKTUELNO

U toku komentarisanja jedne grupe, kralj narodne muzike je bez dlake na jeziku rekao šta misli o koleginicinom radu.

Na Televiziji Pink je u toku vrlo uzbudljiva emisija najgledanijeg muzičkog šou programa "Pinkove zvezde". Talentovani takmičari predstavljaju se u najboljem svetlu, a žiri je na mukama.

U jednoj grupi glasove su odmerili Andrej Dorić i Petar Barović sa pesmom "Nije ljubav stvar" od Željka Joksimovića. Članovi žirija nisu krili oduševljenje ovim kandidatima, a Šaban Šaulić je imao samo jednu zamerku.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja imam samo jednu zamerku, ja sam pravo da vam kažem poželeo da čujem jednog narodnjaka, ovo su sve neke pesme koje ja i volim i ne volim. Voleo bih da razgalim dušu jednim narodnjakom. Nijedan nije bio da bi nam malo duša zaigrala, bar meni pošto sam narodnjak klasični - prokomentarisao je Šaban.
Šabane, da ti kažem samo, i mi smo se mučili, ozbiljno. Jer su bili i takvi izbori, onih "Mače moje", "Cmok, cmok", "Bato, bato" - dodala je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro, to nije narodnjak, razumemo se mi. To nisu narodnjaci, to su polovnjaci - rekao je Šaban misleći na pesme Lepe Brene koje je pomenula Maja Nikolić.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Pink.rs

#Lepa Brena

#Pinkove zvezde

#emisija

#pevač

#Šaban Šaulić

'