AKTUELNO

Super je što si počela da đuskaš, mislim da te nismo videli u ovom izdanju ranije, rekao je Sale Cvetković.

Mila Stamenović iz Beograda probila je led u večerašnjoj emisiji "Pinkovih zvezdica". Mila je otpevala hit Zdravka Čolića "Malo pojačaj radio". Ova takmičarka je do sad pevala uglavnom balade na engleskom jeziku i žiri je bio oduševljen što ih je poslušala i malo promenila stil. Ipak, Mila će se naći i baražu jer je Leontinin glas izostao.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Ona zaista divno peva! Mila, imaš besprekoran glas, kao što smo ti sto puta rekli. Imaš taj lep, zdravi glas, ali još uvek nema dinamičkog pevanja, nema neke emocije. To je ono što mi kažemo "ravna linija", nije bilo ni vrcavo, nekako je bilo suviše tačno. Nema onog kao što je u originalu, a sad, ne znam ni da li bi žensko to moglo da otpeva. Zdravko Čolić kad to peva, iskre neke lete. Nije bilo baš spektakularno - rekla je Leontina.

Foto: TvPink Printscreen

- Super je što si počela da đuskaš, mislim da te nismo videli u ovom izdanju ranije. Meni je bilo dobro i bilo je tačno i ne znam šta si ti trebala još da pridodaš. Pesma je takva kakva jeste. I sam sam izveo ovu pesmu nebrojano puta i ne znam šta je još trebalo - rekao je Sale Cvetković.

Foto: TvPink Printscreen

Meni si bila super, ova pesma treba tako da zvuči. Ali da, u pravu je Leontina da sada moramo da uspostavimo malo jači kriterijum. Ova pesma je takva, brza kakva jeste, nema tu šta da se doda. Tebi je čak možda malo i niska. Meni je izuzetno prijalo što si u strofi bila duboka i besprekorno tačna i to si odlično donela, baš si bila tačna. To je za svaki "rispekt". Uradila si ono što smo ti rekli u prošlim emisijama a to je da vodiš računa u strofama kad ne pevaš visoko, imala si problem sa kontrolom glasa. Izuzetnu kontrolu glasa si imala, to je za svaku pohvalu - rekla je Goca Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

Mila Stamenović će večeras imati prilike još jednom da peva i to u baražnom delu emisije.

Autor: J. Vučić

#Mila Stamenović

#Pinkove zvezdice

#emisija

'