AKTUELNO

Ona je izazvala sumnju da je upletena u prljave poslove Crnogorke koja je više puta hapšena zbog organizovanja elitne prostitucije.

Crnogorska manekenka Nikolina Stevović učestvovala je u šestoj sezoni najgledanijeg rijalitija u regionu ''Farma'', a tamo je mnoge farmere zavela svojom lepotom, ali i neiskvarenošću.

Nikolina je tokom boravka na najpoznatijem imanju na našim prostorima bila poprilično povučena, nije pravila skandale, niti pred kamerama razmenjivala nežnosti. Njoj se na Farmi udvarao i voditelj Vlada Stanojević, ali ga je ona odbila.

Foto: Instagram

Međutim, reklo bi se da se sada mnogo toga promenilo u Nikolininom životu, a njena fotografija sa Željkom Rolović, poznatijom kao Madam Željka šokirala je sve. Željka je više puta hapšena zbog organizovanja elitne prostitucije u Crnoj Gori, a po jahtama na koje su dolazili njeni klijenti često viđeni gosti bili su i hrvatski sportisti, biznismeni i TV lica.

Foto: Privatna arhiva

Rolovićevu nazivaju i balkanskom kraljicom prostitucije, a Nikolina je fotografijom na kojoj deluje veoma prisno sa Madam Željkom izazvala sumnju da je upletena u njene prljave poslove.

Foto: Instagram

Inače, pošlog leta veliku pažnju medija privukao je Željkin sukob sa starletom Sorajom Vučelić, sa kojom se ranije družila, a koju je tada optužila da ''guta kokain sa vodom''.

Autor: Pink.rs

#Farma

#Nikolina Stevović

#Vlada Stanojević

#Željka Rolović

'