AKTUELNO

Kada je pevačeva mezimica u pitanju on je spreman sve da plati.

Folk pevač Mile Kitić kaže da pruža veliku finansijsku podršku svojoj ćerki Eleni, koja je pošla njegovim stopama i lansirala muzičku karijeru.

Kitić je ćerki nedavno kupio stan od 150 kvadrata, na koji je navodno potrošio 300.000 evra, a sada kaže da kada je njegova mezimica u pitanju spreman je sve da plati.

Naravno da ima moju podršku. U svakom smislu, pa i u finansijskom. Ja često umem da kažem da je ona moja investicija i uveren sam da nije promašena. Biće ona zvezda jednog dana. Doduše, malo je zapostavila fakultet, ali ne mari. Biće vremena i za to. Tu je tata da plati i fakultet, ako se oduži - kaže ponosni tata i dodaje da se ne meša u ćerkinu karijeru:

Foto: Facebook

- Meni se dopada to što ona radi. To je neki muzički pravac koji odgovara ovoj današnjoj omladini. Međutim, ne razumem se previše u tu muziku, te je nešto posebno i ne mešam se u izbor pesama. Ja sam tu za neki savet, ako joj treba, mada joj više u tom muzičkom smislu pomaže mama Marta. Ona sa njom provodi vreme u studiju, uči je kako treba nešto da otpeva. Marta, osim toga što peva, piše tekstove i komponuje. Ima njuh za hit, te Elena voli sa njom da se konsultuje - kaže Mile i prizanaje da je nestrpljiv da Elena objavi nove pesme i spotove. Mile tvrdi da je spremila pesme „na koje će klinci otkinuti”.

Autor: Pink.rs

#Elena Kitić

#Mile Kitić

#pevač

#ćerka

'