AKTUELNO

Najpoznatija srpska blogerka nekada je imala mnogo zanimljiviji nadimak.

Slavu u Srbiji, pa i van granica naše zemlje Zorana Jovanović pažljivo je godinama gradila pomoću simpatičnih fotogrfaija koje je objavljivala na društvenoj mreži Instagram, a pre svega zahvaljujući snimcima na Jutjub kanalu.

Foto: Privatna arhiva

A nadimak Zorannah koji je sama sebi nadenula, postao je njen zaštitni znak. I dok su mnogi pravili šale na račun njenog nadimka, niko nije ni slutio da je u srednjoj školi imala još zanimljiviji naziv. Kako je za Pink.rs otkrio izvor koji je sa popularnom blogerkom pohađao srednju školu, Zorana je umesto smešnog sufiksa, imala dosta interesantan prefiks svom imenu.

- Zorana i ja smo išli u Gimnaziju "Crnjanski", to je privatna obrazovna ustanova, a tamo je imala drugačiji nadimak. Svako ko je išao u isto vreme kada i mi u tu srednju školu zna da su je zvali FK Zorana, jer je isključivo izlazila i zabavljala se s fudbalerima. Vidim da se i danas ništa u tom pogledu nije promenilo- za Pink.rs je otkrio izvor.

Foto: Printscreen Instagram

Da sve bude zanimljivije, izgleda da Jovanovićeva ne odstupa od svog ukusa za muškarce, odnosno za njihovu profesiju, s obzirom na to da je duže vreme u vezi sa fudbalerom Danijelom Milićevićem, koji igra za belgijski klub Gant.

Autor: Pink.rs

#Zorana Jovanović Zorannah

'