AKTUELNO

U tom trenutku niko nije mogao da pretpostavi da uvek nasmejana voditeljka prolazi kroz pravi pakao.

Harizmatičnu voditeljku Televizije Pink Dušicu Jakovljević domaća TV publika zavolela je zbog njenog uvek sjajnog raspoloženja, blistavog osmeha i ogromne energije koju emituje, a mnogi ne mogu ni da je zamisle kao neraspoloženu ili tužnu.

Foto: Instagram

Iako pred svetlima reflektora i TV kamerama uvek blista, Dušica je tri godine posle majskih poplava koje su odnele brojne živote u Srbiji otkrila da je u trenutku dok je sijala u živoj emisiji Pink televizije bila razorena bolom zbog smrti bliskog prijatelja.

Foto: Instagram

- Pre tačno tri godine gostovala sam u "Nacionalnom dnevniku" Televizije Pink, kao deo tima koji je najbolje izveštavao i pomagao oko majskih poplava. Blistala sam, pokupila silne komplimente. Niko nije mogao da pretpostavi da sam tih dana imala lične brige jer sam se sa mojim prijateljima nadala i molila da naš drug preživi, da se zajedno opet smejemo i pevamo - započela je Dušica ovu tragičnu priču, a onda nastavila:

Foto: Facebook

- Marko je preminuo tog istog dana kada sam ja blistala u 21h. Istog dana, dvanaest sati ranije. Par dana kasnije istetovirala sam brod od papira, kao podršku akcijama koje su spasavale poplavljene i unesrećene. Malo ko je znao da je ovaj brod od papira na mojoj ruci da nikada ne zaboravim na drugove čiji su mladi životi ugašeni istog tog maja. Nikada neću dozvoliti da se taj deo srca odlomi niti da njihovi brodovi potonu u zaborav - ispričala je Dušica i rasplakala prijatelje na Fejsbuku.

Foto: Facebook

D. T.

#Dušica Jakovljević

#Nacionalni dnevnik

#Poplave

#Smrt

#voditeljka

'