AKTUELNO

Modne blogerke mogle bi da imaju razloga za brigu zbog novih fotografija i odevnih kombinacija pevačice Maje Marijane.

Mnogobrojne folk pevačice sve češće svoje naloge na društvenim mrežama uređuju poput sve popularnijih modnih blogerki, a među onima koja se javno hvali svojim odevnim kombinacijama jeste i Maja Marijana.

Foto: Facebook

Za razliku od mladih stilizovanih devojaka koje svoje komade brendirane garderobe prezentuju putem fotografija nastalih na čisto beloj pozadini ili u prirodi, poznata folkerka rešila je da bude svoja i jedinstvena, pa je pozirala pokraj drvene tarabe i zamolila fanove Fejsbuk stranice emisije "EKSKLUZIVno" da ocene njen stajling. Iako je očekivala visoke ocene, Marijana je, posle dopunske naslave, izašla na "popravni ispit".

Ona je pozirala u crnim potpeticama i kratkoj žutoj haljini koju je upotpunila neuobičajenim modnim aksesoarom sa resama, što se nikako nije dopalo fanovima emisije "EKSKLUZIVno", pa je posle niza loših ocena na račun svog odevanja pokušala da ispravi stvar i dobije pozitivne kritike.

Ovaj put odabrala je kostim u kraljevsko plavoj boji sa sandalama i čokerom u identičnoj nijansi, a ukoliko je sada uspela da popravi utisak, svojom visokom ocenom možete je nagraditi na Fejsbuk stranici emisije "EKSKLUZIVno".

D. T.

#Blogerka

#EKSKLUZIVno

#Maja Marijana

#pevačica

'