AKTUELNO

Plesač je započeo svoju tačku na neobičan način, ali nisu svi bili oduševljeni time.

Nuredin Sajeh, koji je svojim plesačkim sposobnostima osvojio Anu Nikolić ostaće upamćen i po tome što se zbog nesporazuma rasplakao na sceni.

Naime, pevačica je ovom momku iz Tunisa odlučila da da zlatni taster i pošalje ga direktno u finale šoua "Ja imam talenat", ali je on mislio da ga je ona time eliminisala, pa je počeo da plače.

Foto: TV Pink Printscreen

U revijalnom delu u prošlom krugu uspeo je da opravda Anino poverenje, a sada se pojavio u trenerci i beloj majici, dok su mu jedini rekviziti bili papiri na kojima je odštampao pitanja koja svi postavljaju.

On je na početku pokazivao papire na kojima se pitao zbog čega se ratuje, zašto nije mir u svetu i isticao druge probleme koje muče većinu ljudi, čime je poslao snažnu poruku svima, a tek posle toga počeo je da igra.

Foto: TV Pink Printscreen

- Zdravo, Nuri, drago mi je da te opet vidim i hvala ti za ovu divnu poruku, jer je ovde sve bilo u poruci. Ali moram da budem iskrena sa tobom. Prošli put si bio bolji, iako je ovog puta poruka bila dobra. Ti bi mogao da budeš pobednik, ali trebalo bi da nam doneseš bolji šou - rekla je Ana Nikolić i zahvalila mu se.

- Slažem se sa Anom da si ovog puta odabrao teži put, put poruke, put manje šoua, ali želim da ti kažem da si veoma hrabar zbog toga što si pokazao sve što si imao u majici i bez kostima i da pošalješ neku vrstu poruke. Srećno - nije dužio Žika Todorović.

Foto: TV Pink Printscreen

- Složiću se i ja sa Anom. Prvi i drugi nastup su bili bolji. Ovde je pokušao da pošalje jednu poruku, ali je jednolično i na mnogo nižem nivou od onog koji smo očekivali - bila je oštra Danica Maksimović.

- Ovo je takmičenje gde talentom šaljemo poruke, a ne kao idiotima da nam se napiše. Ovde nismo imali šta da prepoznamo. Prvi put je bio najbolji, svaki sledeći put je bilo dosadno. Ja sam od njega očekivao mnogo više - bio je direktan Rasta.

Autor: V. T.

#Ana Mihajlovski

#Ana Nikolić

#Danica Maksimović

#Ja imam talenat

#Nuredin Sajeh

#Stefan Đurić Rasta

#Žika Todorović

'