AKTUELNO

Pevačica se opasno razočarala, pa je morala da progovori.

Pevačica Dara Bubamara, koja u poslednje vreme vredno radi na novim pesmama, jer uskoro izdaje album za "City records", otkrila je u emisiji "Premijera" da joj je sin Kosta glavna podrška i da joj baš dok je bila na snimanju "Pinkovih zvezda" poslao poruku koja ju je raznežila.

- Ljubim te, majkice, laku noć. Svaka ti čast kako to izdržiš - rekla je ona.

Osim toga, priznala je i da sinu nije baš od koristi kada su u pitanju domaći zadaci.

Foto: Printscreen Youtube

- Ja se ne sećam da sam to učila ili sam vremenom postala glupa, pa ne znam. Stvarno, ja ne mogu da verujem kakve oni domaće zadatke imaju. Ono iz matematike, to je strašno - ispričala je Dara kroz smeh.

Premijerna ekipa pitala ju je i da prokomentariše medijske natpise da je u svađi sa Sekom Aleksić, o čemu je počelo da se piše jer se Dara nije pojavila na promociji njenog albuma.

- Ja sam bila na njenom rođendanu dva-tri dana pre toga i pozvala sam je i rekla "Seko, u devet sam završila Pinkove zvezde, padam", a i ja bih nju razumela da ima neko snimanje. Tako da novinari pokušavaju da nas posvađaju, ali mi se stvarno jako volimo - razjasnila je Bubamara.

Foto: Printscreen Youtube

Pevačica nije skrivala i da postoji velika netrpeljivost u žiriju najgledanijeg pevačkog takmičenja u regionu, pa je otvoreno pričala i o tome koja koleginica iz crvene stolice je pala u njenim očima.

- Recimo, Zorica Brunclik me razočarala iskreno, zato što sam je volela kao pevačicu i mislim da je dosta uspela u životu i karijeri. Ja sma u fazonu "ne diram te, ne diraj me". Sve je to šoubiznis, ali da je neko tako sujetan i ljubomoran, to nisam videla u životu - bila je iskrena Dara.

Šta je sve imala da kaže o aktuelnim dešavanjima u svom životu, o ljubavi i o novom albumu pogledajte u "Premijeri", koja se u repriznom terminu emituje na televiziji Pink u jedan sat posle ponoći ili posetite zvanični kanal emisije na Jutjubu.

Autor: V. T.

#Dara Bubamara

#Pinkove zvezde

#Premijera

#Seka Aleksić

#Zorica Brunclik

#emisija

#pevačica

'