AKTUELNO

Lepa teniserka je odlučila da unovči svoju lepotu.

Teniserka Ana Ivanović odrekla se sportske karijere, ali i dalje ne želi da živi od novca svog supruga.  Ona se sa svojim suprugom Bastijanom Švajnštajgerom preselila u Čikago.

Nakon što se penzionisala, Ana verovatno ni sama nije slutila koliko će joj sada ponuda stizati iz sveta mode.

Lepa srpska teniserka dobila je ponudu da vodi instagram profil nemačkog modnog magazina "InStyle”, što je prihvatila, dok će njeno lice krasiti naslovnu stranu jednog od najskupljih magazina u Čikagu "Čikago mod".

U pitanju je magazin "Čikago mod” čija su ciljna grupa ljudi sa minimalnim godišnjim prihodom od 500.000 do 2.000.000 dolara. "Čikago mod” objavljuje tekstove o najskupljim svetskim destinacijama, skupim automobilima i jahtama, kao i o načinu života trendsetera. Kada su saznali da je Ana u Čikagu, jedva su dočekali da je pozovu, a o saradnji su se dogovorili jako brzo. Ana nije imala posebne uslove, a tim koji je zadužen za nju jedan je od najboljih u Americi, od fotografa do šminkera - otkriva izvor blizak nekadašnjoj teniserki i dodaje:

- Magazin izlazi šest puta godišnje, a Ana će se pojaviti u dvomesečniku za jun i jul. Ona nije otkrila da li je za ovu saradnju uzela i novčanu nadoknadu, ali kako je ovo jedan od prestižnih magazina, verujem da su se lako dogovorili oko svega - kaže izvor.

Autor: Pink.rs

#Ana Ivanović

#Bastijan Švajnštajger

#Teniserka

'