AKTUELNO

Glumica i fudbaler će organizovati veliku proslavu.

Fudbaler Vujadin Savić i njegova nevenčana supruga, glumica Mirka Vasiljević krajem maja upriličiće veliku proslavu povodom krštenja sina Mihajla. Par će za proslavu izdvojiti oko 50.000 evra.

Mirka i Vujadin su odlučili da trogodišnjeg sina Mihajla krste u Crkvi Ružici na Kalemegdanu, gde je ranijih godina upriličeno krštenje njihove starije dece Andrijane i Andreja. Vujadin je izabrao da se slavlje održi 29. maja, na dan kada je Zvezda postala šampion Evrope u Bariju. Pored toga, baš na taj dan pre tri godine su krstili i ostalo dvoje dece. Vujadin želi da to bude veliko slavlje, već je angažovao Aleksandru Prijović, kao i omiljenog pevača Šabana Šaulića - rekao je dobro obavešteni izvor.

- Proslava će biti organizovana u restoranu Kalemegdanska terasa, a na meniju će se naći sve, od morskih plodova do mesnih specijaliteta. Mirka je zadužena za dekorisanje prostora i spisak zvanica, kojih će biti preko 300 - dodao je izvor.

Proslavi bi trebalo da prisustvuje veliki broj Vujadinovih kolega među kojima će biti Niša Saveljić, kao i srpski reprezentativac Nemanja Nedović, ali i glumci Viktor Savić i Andrija Milošević, sa kojima se Mirka godinama druži. Da bi fešta bila kompletna, Vujadin je naručio i nekoliko baklji koje će tradicionalno upaliti u ponoć zajedno sa navijačima Crvene Zvezde.

Autor: M. K.

#Fudbaler

#Mirka Vasiljević

#Vujadin Savić

#glumica

'